redactie magazines, boeken & websites

By on december 31, 2018

IMG_20160106_135614

We zijn zelf uitgever van boeken, magazines en specials. Daarnaast schrijven we in opdracht van derden zoals magazines, boeken, websites en kranten. Soms zijn het enkele artikelen en soms nemen we de hele redactie voor onze rekening. Van culinaire onderwerpen tot reizen, van vastgoed tot interieurs, van zakelijke onderwerpen tot openbaar vervoer. Dat staat nog los van onze eigen projecten en publicaties. Misschien ben je op zoek naar een redacteur? We helpen je graag!

 

Een greep uit de titels waar we artikelen voor hebben geschreven:

 • Maxx Magazine
 • Specialbite
 • Weekendhotel
 • Culturele krant voor Flevoland
 • Info Regio
 • Huis & Aanbod
 • Urban Magazine
 • Culturele gids / culturele almanak
 • Webredacteur woonproject Heldenhof
 • Vandaar Flevoland (ha, onze eigen uitgave)
 • Culturele Kaart Almere
 • Internationaal borduurproject
 • Beach Magazine
 • Iens Independent Index
 • Buurt boekje over Eilandenbuurt Almere
 • Lobbyfolder gemeente Almere
 • Naslagwerk Syntens
 • Verschillende briefteksten
 • Brochure Centrum Biologische Landbouw
 • Voor allerlei opdrachtgevers teksten voor brochures en websites
 • ……etc …..

 

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *