PR / verkoopconcept senioren nieuwbouwproject

By on maart 31, 2013

IMG_20150627_173606Ook op het gebied van vastgoed zijn we als communicatiebureau actief. Voor verschillende opdrachtgevers in de woningbouw en makelaardij hebben we in de loop van de tijd opdrachten uitgevoerd. Van verkoopconcept of communicatieplan tot media advies rond regionale advertentiecampagnes en redactieklussen. En ook ‘net even andere’ PR acties.

De gemeente Almere is voorloper als het gaat om ‘zelfbouw’. En dat betekent dat er verschillende initiatieven opbloeien om zelf je woning te gaan bouwen. Zo ook in dit geval. Zie je het al voor je? Je eigen huis gebouwd zoals jij het wenst, gewoon in een woonwijk, met een grote binnentuin waar een boomgaard is, een pluktuin en een theehuis. Wonen met privacy maar met oog voor ‘iets gemeenschappelijks’. Een beetje wonen zoals vroeger, met een gevoel van geborgenheid zonder je eigen identiteit te verliezen. Dat is de sfeer die de 85-jarige mijnheer Starke voor ogen heeft met zijn nieuwe woonproject voor senioren. Hij is geen onbekende op dat gebied, hij ontwikkelde al eerder met succes bijzondere woonwijken, zoals de Heldenhof in Almere Buiten. Wij zorgden voor de aankondiging van het project. VT Wonen, de Telegraaf en vele andere media hebben er aandacht aan geschonken. En dat heeft uiteraard veel belangstellenden aangetrokken…

partner: Credo Integrale Planontwikkeling, mijnheer Starke

opdracht: PR plan en uitvoering voor nieuw woonproject voor senioren (advies, opstellen en verzenden van persbericht naar eigen persbestand van ca. 2.000 redacties/journalisten, opvolging)

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *