Interim promotiecoördinator ANWB Uitgeverij

By on maart 31, 2013

Ha…boeken en uitgeven! Daar zijn we gek op! Helemaal als het gaat om boeken die met reizen te maken hebben. We vonden het dan ook helemaal niet erg om deze klus aan te nemen. Ook al zit het hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag en woonde ik in Almere Buiten. De dagelijkse file had ik er graag voor over!

IMG_20150820_164928

Onze taken bij deze interim opdracht

Op het moment dat onze opdrachtgever Projactive ons vroeg was de ANWB bezig met grote reorganisaties. En dat zorgde ook hier voor veel ongemak en onzekerheid bij de medewerkers. Desondanks hebben we met veel plezier aan deze opdracht gewerkt.

De nieuwe fondsbrochure van de uitgeverij hebben we verfrist met nieuw beeldmateriaal & tekst. We hebben vernieuwde samenwerkingen in gang gezet, met bijvoorbeeld Maison de la France en andere verkeersbureaus, promotionele acties bedacht en nog veel meer.

partner: ANWB-Media / interim opdracht via Projactive

opdracht: interim promotiecoördinator afdeling Uitgeverij Boeken

Taken: coördinator fondsbrochure, redactie fondsbrochure, advies strategie free publicity, initiëren commerciële acties, opstellen en versturen persberichten, contact met journalisten

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *