interim adviseur internet bij het RIVM

By on maart 31, 2011

IMG_20160316_152158

Gedurende een aantal maanden waren we op interim basis adviseur internet bij het RIVM. Zo’n enorme organisatie met veel verschillende afdelingen die allemaal willen communiceren met het publiek en met elkaar… dat vergt een goed werkend systeem. Het RIVM werkte met thematische websites voor de verschillende afdelingen en onderwerpen. Onze taak was voornamelijk om het ontwikkelen van deze thematische websites te begeleiden. Van structuur tot redactie. Van het gebruik van beeldmateriaal tot de planning…

Partner: RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) via Flexxconnection
opdracht: webadviseur / adviseur ontwikkelen thematische websites
Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *