Productie culturele almanak Almere

By on maart 31, 2010

IMG_20151128_164529In opdracht van de Bibliotheek Almere en Tumult! heeft Vandaar / een culturele almanak gemaakt.

Het boekwerk is uitgevoerd op A6 formaat en is dus lekker compact. Heel bewust hebben we gekozen voor een wat opdikkende papiersoort waardoor het boek ook een behoorlijk volume heeft. Dat roept reacties op als “Goh, ik wist niet dat Almere zoveel te bieden heeft”, wat natuurlijk precies een van onze communicatiedoelstellingen was voor dit project.

Het boek was voor Euro 2,- onder andere verkrijgbaar bij de bibliotheek Almere, de Almeerse Theaters en boekhandels in Almere.

partner: Bibliotheek Almere & Tumult!

opdracht: vormconcept, samenstelling, redactie, eindredactie, grafisch ontwerp, (gedeelte) sales, productiecoördinatie, advies promotie

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *